Ownit

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 10
Pris 7
Leverans 5

Total

7.5
100.0% skulle handla här igen

Ownit

Ownit: Snabbare, Enklare, Bättre

Ownit är en bredbandsleverantör i Sverige som stolt kan säga att de har Sveriges nöjdaste kunder. Med höga betyg från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har Ownit bevisat att de är en pålitlig och pålitlig aktör på marknaden. Med över 1800 bostadsrättsföreningar som kunder har Ownit varit ett pålitligt val för många hushåll över hela landet. Med deras fokus på att erbjuda snabbt, enkelt och pålitligt bredband har Ownit skapat en lojal kundbas som inte bara är nöjd utan också rekommenderar dem till sina vänner och familj.

Det finns många anledningar till varför Ownit har blivit en favorit bland kunderna. Nedan kommer vi att titta på några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med att välja Ownit som din bredbandsleverantör.

Snabbt och Tillförlitligt Bredband

När det gäller bredband är hastigheten avgörande, och Ownit har definitivt förstått detta. Med Ownit får du tillgång till snabbt och pålitligt bredband som gör att du kan surfa, streama och spela utan problem. I själva verket har Ownit bevisat att deras nät är det snabbaste i Sverige genom deras samarbete med gamingplattformen Steam och världens största gaming-center Inferno Online. Dessa partnership visar att Ownit verkligen är på toppen av sitt spel när det gäller bredbandsprestanda.

Men hastighet är inte allt - det är också viktigt att bredbandet är pålitligt och stabilt. Med Ownit kan du vara säker på att du får en stabil anslutning som inte avbryts i mitten av ditt favoritavsnitt eller ett viktigt affärssamtal. Och om du har några frågor eller tekniska problem kan du alltid lita på Ownits kompetenta och hjälpsamma kundservice för att hjälpa dig.

Enkel Administration och Kundservice

Förutom snabbt och pålitligt bredband erbjuder Ownit också enkel administration och kundservice som gör det enkelt att hantera ditt bredbandsabonnemang. Med deras webbportal Mina Sidor kan du enkelt hantera dina fakturor, ändra dina inställningar och få teknisk support när du behöver det. Den användarvänliga gränssnittet gör det lätt för alla, oavsett teknisk kunskap, att använda och dra nytta av alla de funktioner som Ownit har att erbjuda.

Och när det gäller kundservice vet Ownit verkligen hur man ska ta hand om sina kunder. Med en engagerad och vänlig supportpersonal är du bara ett samtal eller chattmeddelande borta från att få hjälp med eventuella frågor eller problem som kan uppstå. Ownit strävar alltid efter att ge en personlig touch till sina kunder och göra dem nöjda med sin bredbandstjänst.

Enligt den berömda affärsledaren Richard Branson, "Kundservice är inte längre bara omvandling av klagomål till löften, det är också om att leverera över förväntningarna." Och det är precis vad Ownit gör. De går utöver förväntningarna för att ge sina kunder en exceptionell bredbandserfarenhet.

Sammanfattning

Ownit är utan tvekan en av de bästa bredbandsleverantörerna i Sverige, med sitt snabba, pålitliga och enkla bredbandstjänster. Med deras fokus på att alltid överträffa sina kunders förväntningar har Ownit skapat en lojal kundbas och blivit en favorit bland många. Oavsett om du är en gamer som vill ha det snabbaste bredbandet eller en familj som vill kunna surfa och streama utan problem, kan du lita på Ownit för att leverera. Med deras enkla hantering och fantastiska kundservice kan du vara säker på att du är i goda händer när du väljer Ownit som din bredbandsleverantör.

Och nu, bollen är i din planhalva! Vi skulle älska att höra din åsikt om Ownit och hur de har hjälpt dig att få en snabbare, enklare och bättre bredbandsupplevelse. Lämna gärna en recension nedan och dela dina erfarenheter med Ownit. Vi ser fram emot att läsa dina kommentarer!

Information

Garvis Carlssons Gata 5
169 51 Solna
Garvis Carlssons Gata 5
Sverige
08-52507300

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

A
Alden Rau 1 år sedan
9
Jag har nyligen skaffat bredbandstjänster från Ownit och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var enkel och smidig, vilket gjorde det mycket lätta...
E
Emil Holmberg 2 månader sedan
6
Mamma har haft problem med att hennes internet kommer och går. Kontaktade supporten super trevliga på alla sätt, meddelade att troligen hennes av dem köpta router va trasig och gammal( ca 8å...

Alla recensioner ( 2 )

Fantastiska Bredbandsupplevelser Med Ownit

Jag har nyligen skaffat bredbandstjänster från Ownit och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var enkel och smidig, vilket gjorde det mycket lättare för mig att välja ett paket som passade mina behov. När jag kopplade in mitt bredband märkte jag direkt hur snabbt det fungerade via fiberuppkopplingen. Jag hade tidigare haft problem med segt internet men Ownits tjänster löste det problemet helt och hållet. Det finns också möjlighet att köpa till TV-kanaler och fast telefoni, vilket skulle vara perfekt för familjer eller personer som arbetar hemifrån. Jag vill också nämna den utmärkta kundservicen hos Ownit. Personalen svarade snabbt på mina frågor och gav mig utmärkt rådgivning om produkterna de erbjuder, så att jag kunde göra ett bra val utan att spendera mer pengar än vad jag behövde göra. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Ownit till alla som söker höghastighetsinternet via fiberförbindelse till rimliga priser. De har fantastisk kundservice, god produkterbjudande samt enkel beställningsprocess - allt man kan önska av en telekomleverantör!

A
Alden Rau 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
8
Total
9
Skulle du handla här igen?

Bredband

Mamma har haft problem med att hennes internet kommer och går. Kontaktade supporten super trevliga på alla sätt, meddelade att troligen hennes av dem köpta router va trasig och gammal( ca 8år)
Hon köper en nya om jag konfigurerar men det funkar ändå inte. Felsöker över en timmer med deras trevliga kundtjänst men fungerar ändå inte. Under helgen kommer och går internet som det vill, vi hävdar att det är fiberboxen som är trasig likt grannens. Idag när hon ringer säger dem att det är fel konfigurerat den nya routern. Jag hämtar routern kopplar in den hemma, funkar perfekt. Mamma meddelar dem detta, då måste vi göra om den felsökningen vi gjorde förra veckan på ca 60min igen för att dem ska kunna göra en felanmälan! Överväger starkt att fakturera Ownit för mina tid samt startavgift ca 5000kr plus moms//Emil

E
Emil Holmberg 2 månader sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
6
Leverans
2
Total
6
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension