Ownit

Alla recensioner

Ownit

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Alden Rau
Jag har nyligen skaffat bredbandstjänster från Ownit och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var enkel och smidig, vilket gjorde det mycket lättare för ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Bredbandsupplevelser Med Ownit

  Jag har nyligen skaffat bredbandstjänster från Ownit och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var enkel och smidig, vilket gjorde det mycket lättare för mig att välja ett paket som passade mina behov. När jag kopplade in mitt bredband märkte jag direkt hur snabbt det fungerade via fiberuppkopplingen. Jag hade tidigare haft problem med segt internet men Ownits tjänster löste det problemet helt och hållet. Det finns också möjlighet att köpa till TV-kanaler och fast telefoni, vilket skulle vara perfekt för familjer eller personer som arbetar hemifrån. Jag vill också nämna den utmärkta kundservicen hos Ownit. Personalen svarade snabbt på mina frågor och gav mig utmärkt rådgivning om produkterna de erbjuder, så att jag kunde göra ett bra val utan att spendera mer pengar än vad jag behövde göra. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Ownit till alla som söker höghastighetsinternet via fiberförbindelse till rimliga priser. De har fantastisk kundservice, god produkterbjudande samt enkel beställningsprocess - allt man kan önska av en telekomleverantör!


Andra personer tittade också på