COMVIQ Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

COMVIQ

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jean Fadel
Jag tycker verkligen att min erfarenhet med Comviq har varit positiv. Jag uppskattar verkligen hur enkelt, billigt och rättvist deras mobilabonnemang är. När jag först hört talas om Comviq, tänkte...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse från början till slut! Title: "Comviq - Billiga priser utan kompromisser!"

  Jag tycker verkligen att min erfarenhet med Comviq har varit positiv. Jag uppskattar verkligen hur enkelt, billigt och rättvist deras mobilabonnemang är. När jag först hört talas om Comviq, tänkte jag att det kanske inte skulle vara tillräckligt bra eftersom det är billigare än många andra mobiloperatörer. Men efter att ha använt deras tjänster i flera månader nu, kan jag säga att jag är mycket nöjd. Jag gillar verkligen hur lätt det var för mig att välja ett lämpligt abonnemang för mina behov på deras webbplats - inga dolda kostnader eller överraskningar när fakturan kommer. De erbjuder också gratis extra data varje månad om du har köpt en viss mängd data vilket kändes som en trevlig liten bonus! Det enda lilla problemet som jag stött på hittills med Comviq är datan hastighet ibland blir lite långsam men åter igen så löser de detta genom fritt ny inkoppling av nya gigabyte mobilsurf® när man nått sin gräns istället för dolda avgifter som andra bolag erbjuder. Sammantaget rekommenderar jag starkt Comviq till alla som söker efter billig och enkel mobiltelefoni eller bredband!


Andra personer tittade också på