Tidningsmagasinet Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tidningsmagasinet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sarah Labadie
Jag har nyligen köpt tidningar från Tidningsmagasinet och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Jag hittade ett brett utbud av tidningar på deras hemsida till fantastiska kampanjpriser, vilket gj...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv upplevelse hos Tidningsmagasinet

  Jag har nyligen köpt tidningar från Tidningsmagasinet och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Jag hittade ett brett utbud av tidningar på deras hemsida till fantastiska kampanjpriser, vilket gjorde det möjligt för mig att prenumerera på flera titlar som jag ville läsa. Inte bara hade de ett stort utbud, men fakturabetalningstjänsten var också mycket smidig och bekväm. Dessutom imponerades jag av kundservicen - det var alltid en person tillgänglig när jag behövde hjälp eller hade en fråga att ställa. Sammanfattningsvis är Tidningsmagasinet definitivt mitt val när det gäller tidningsprenumerationer. De erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster till rimliga priser samt snabb och pålitlig kundservice.


Andra personer tittade också på