Happy day Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Happy day

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Coleman Yundt
Jag har nyligen köpt en upplevelsepresent från Happy Day och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag blev imponerad av det stora urvalet av personliga presentboxar med olika typer av ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Omdöme: En fantastisk köpupplevelse hos Happy Day.

  Jag har nyligen köpt en upplevelsepresent från Happy Day och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag blev imponerad av det stora urvalet av personliga presentboxar med olika typer av upplevelser som de erbjuder. Det var verkligen svårt för mig att välja bara en! Beställningsprocessen var mycket enkel och smidig, vilket gjorde hela processen stressfri. Och när jag väl hade beställt min present fick jag den levererad hem till mig utan några extra fraktkostnader. Men det bästa med allt är ändå deras 3-åriga giltighetstid på alla sina produkter. Detta gav mig möjligheten att planera in min upplevelse i god tid, utan att behöva oroa mig för om kortet skulle gå ut innan jag hann använda det. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Happy Day till någon som vill ge bort eller unna sig själv en fantastisk upplevelsepresent!


Andra personer tittade också på