Happy day

Alla recensioner

Happy day

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Happy day

Du har troligtvis personer i ditt liv som du tycker väldigt mycket om, och under årets gång kommer det situationer där man kan ge bort presenter till sina nära och kära. Vad ska du ge till dem du tycker lite extra mycket om? Varför inte ge bort en upplevelse, som ni antingen kan ta del av tillsammans eller inte. Vill du köpa en upplevelse ska du kolla in företaget Happy day. 

Innan du köper en upplevelse ska du inte glömma att du här på ReviewsBird gratis kan läsa recensioner om bland annat Happy day, men även andra nätbutiker och tjänster

Mer om Happy day
Calle Ward valde under 2011 att avsluta sin karriär inom motorsport för att istället satsa fullt ut på entreprenörskap. Eftersom han själv figurerade som idrottare inom motorsport var det en stor del inom hans jobb att anordna event och aktiviteter för både sponsorer och samarbetspartners. Det var där hela företagsidéen föddes om att erbjuda vem som helst där ute chansen att uppleva saker de kanske inte annars skulle kunna. Happy day lanserades på marknaden 2016 och har sedan dessa haft som mål att erbjuda sina kunder marknadens bästa priser då de köper en unik upplevelse att ge bort i present

Tack vare hårt jobb är Happy day en av de snabbast växande företagen som erbjuder upplevelser. De som arbetar på företaget brinner för fart och fläkt och av den anledningen finns det flera hundra upplevelser att välja mellan hos Happy day. 

Tjänster och produkter Happy day erbjuder
Först och fräst ska du som kund börja mellan att välja en utav alla de häftiga upplevelserna som finns i sortimentet. Efter det kan du välja om du vill ha presenten levererad hem i en snygg box inom några dagar, eller om det räcker med att få den direkt till e-posten inom några minuter. Ge bort din upplevelse och när den stora dagen är kommen ska presenttagaren följa alla anvisningar som tillkommer för att boka datum för sin upplevelse. Många har ett rätt så fullspäckat schema och därför är det tre års giltighetstid på alla upplevelser hos Happy day. Det kan ske att mottagaren inte blir nöjd men då går det att inom 14 dagar ångra sitt inköp. Om det finns frågor eller funderingar har Happy day en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Tankar och erfarenheter av Happy day
Har du valt att ge bort eller kanske fått en upplevelse från Happy day? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget ska du inte tveka med att skriva en recension som du kostnadsfritt publicerar här inne hos oss. En recension kommer göra oss glada, men även Happy day glada samt alla som i framtiden kommer att läsa den. Alla vill vi få positiva erfarenheter och för att få det måste vi alla hjälpas åt och dela med oss av åsikter.