Torn

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 6
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 8

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Torn

Har du någon gång hört talas om en ”slutförsäljning”? Det är så här att detaljhandel och butiker inte vill att deras varor ska sitta i lager (det är pengar på hyllan). Bättre att markera dem och flytta ut dem. Om en återförsäljare inte kan sälja varorna eller flytta de måste de hitta andra lösningar. Om de inte heller vill göra stora rabatter, kan en butik eller affär lämna över sin åldrande inventering till en rabattaffär. Låter det märkligt? Du kan få precis samma vara med samma kvalitet för att mycket lägre pris? Ja, det kan du och det är det som Törn erbjuder! Om du vill veta mer om Törn och hur du kan ta del av deras produkter kan du fortsätta läsa mer här på ReviewsBird.

Vad är

Törn?

Törn är en av Skandinaviens största online marknadsplats för överskottsvaror för byggmaterial. Företaget skapades av Anjali Bhatnagar som fick idén att starta Törn när hon märkte att det finns väldigt många byggvaruhus som inte lyckades sälja alla sina varor. Så år 2020 lanserades Törn och idag finns det över 170 leverantörer, varuhus, och grossister som säljer deras överskottsvaror till Törn.

Törn har blivit den perfekta lösningen till varuhusen och affärerna som inte hade någon lösning för deras kvarstående inventering. Istället för att bara låta varan sitta har de nu möjligheten att sälja alla dessa varor till Törn på ett lägre pris. Det blir även mycket bättre för miljön att använda dessa varor istället för att kasta bort dem.

Vad erbjuder

Törn?

Törn erbjuder högkvalitativa byggnadsmaterial till ett lägre pris. Törn får alla sina varor och produkter som överskottvaror. Leverantörerna tar alla sina lager som de inte vill ha och säljer det till Törn i en stor transaktion med stor rabatt. Den vanliga detaljhandeln lägger oftast uppmärkning på 100% (dubbla grossistpriset), så det finns oftast gott om utrymme för att markera ner priser och fortfarande göra en vinst. Fördelen där är att Törn kan då i sin tur återsälja samma produkt till en mycket lägre pris än på vanliga butikerna.

Törn har allting från byggmaterial, till golv- och väggmaterial, och även möbler. Man kan även köpa färg, elinstallation, och dörrar på Törn. Företaget har inget varuhus själv men man kan välja att beställa och hämta beställningen från varuhuset som säljer varan. Annars i stort sett kan leveranstiderna variera mycket beroende på var man bor och vad man har beställt. De flesta paket tar 2-3 arbetsdagar att skickas från varuhusen men Törn kan tyvärr inte påverka den processen.

Åsikter, tankar eller klagomål angående

Törn?

Det är inte flera ställen idag som har en så speciell tjänst som Törn. Så det finns självklart flera frågor också. Är varorna man får verkligen samma kvalitet som det man brukar hitta i butiken? Är det någonting fel med varan? Är priserna verkligen billigare på Törn än på andra ställen? Om du har varit kund hos Törn vill vi gärna att du hjälper och svarar på dessa frågor. Det skulle vara till stor hjälp till flera personer så lämna gärna en recension här på ReviewsBird och dela dina åsikter med oss!

Information

Västra Järnvägsgatan 21
11164 Stockholm
Västra Järnvägsgatan 21
Sverige
kontakt@torn.se
0850558155

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

B
Beulah Goldner 2 år sedan
8
Jag har precis upptäckt Törn och jag är så nöjd med min erfarenhet på denna webbplats! De erbjuder en mängd olika överskottsvaror till otroligt reducerade priser. Det kändes som att jag gjor...

Alla recensioner ( 1 )

Title: Fantastisk upplevelse med Torn

Jag har precis upptäckt Törn och jag är så nöjd med min erfarenhet på denna webbplats! De erbjuder en mängd olika överskottsvaror till otroligt reducerade priser. Det kändes som att jag gjorde både min plånbok och miljön en tjänst. Webbplatsen var mycket lätt att använda, navigeringen gick smidigt och det fanns många sorteringsalternativ för att hjälpa mig hitta vad jag letar efter. Jag imponerades av bredden av produkterna - allt från kläder till elektronikartiklar - alla i utmärkt skick! Sättet som beställningen hanterades var också anmärkningsvärt; de bekräftade min order snabbt och informerade mig om leveransprocessen under hela resan. Varan slog inom kort tid in genom dörren i perfekt form. Sammanfattningsvis tycker jag Torn är enastående! Efter bara ett par dagars främsta erfarenhet kan jag starkt rekommendera detta företag till vem som helst vars intresse ligger på hållbar konsumtion

B
Beulah Goldner 2 år sedan
Beställning
6
Kundservice
10
Pris
8
Leverans
8
Total
8
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!