Ourtime

Alla recensioner

Ourtime

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Ourtime

Alla ska ha möjligheten att dejta och känna känslor för en annan person, oberoende ålder, kön eller livsstil. Alla har inte det lika enkelt när det kommer till dejting, det kan handla om att man är blyg eller att man helt enkelt inte har tiden till att gå ut på stan för att träffa folk. Ourtime är en dejtingsajt som finns till för personer som är 50 år eller äldre. 

Det finns så många dejtingsajter där ute och därför kan du här på ReviewsBird läsa recensioner om Ourtime men även andra företag inom dejting

Mer information om Ourtime
Ourtime är en sajt inom nätdejting som ägs och drivs att företaget Meetic Group som har valt att specialisera sig på singlar och dejting runt om i världen. De finns till på marknaden för att skapa kontakter mellan singlar och ge dem möjligheten att berätta deras egna historia. Meetic Group har sammanlagt tagit fram åtta stycken dejtingsajter som är tillgängliga i 15 länder i Europa, där Ourtime är en av dem. För att dejta på ett smidigare sätt finns Ourtime som en nedladdningsbar app både till iOS och Android enheter. 

Gemenskapen Ourtime är skapad för att vara både rolig och avslappnad och den ger personer över 50 möjligheter att träffa något, oberoende om det handlar om en snabb flört, en motionsvän eller en partner för livet. Förutom att Ourtime är en plats att träffa andra singlar erbjuder de även sina användare dejtingtips och idéer när det kommer till dejting som en hjälp på traven. 

Det som Ourtime erbjuder sina användare
För att skapa ett konto ska man vara över 50 år gammal samt att man ska fylla i om man är ute efter att hitta en man eller en kvinna och även om man själv är en man eller kvinna. Alla singelprofiler som finns inne på sajten har blivit verifierade av företaget så att du inte ska behöva träffa ett fejk-konto. Att skapa ett konot är helt gratis och vid skapandet av profil ska du ange ditt förnamn, vad du tycker om att göra på fritiden samt vad du letar efter hos en partner. Du kommer sedan få möjlighet att valfritt skriva några ord om dig och ditt liv och även ladda upp en bild på dig själv. Efter det har du möjligheten att hitta singlar, du kan leta efter singlar antingen utgående från intressen men du kan även låta Ourtime göra jobbet åt dig genom utvalda profiler. Du kommer alltid själv att kunna välja om du vill svara på meddelanden och profiler eller inte. 

Åsikter och erfarenheter av Ourtime
Är du en personer över 50 som vald att prova på dejting via Ourtime? Om du precis svarade ”ja” varför då inte ta en paus i dejtandet och skriva en recension som du publicerar här hos oss? Du kan använda helt egna ord då du beskriver dina erfarenheter av företaget och deras sajt.