Elitsinglar Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Elitsinglar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tyson Bergnaum
Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet på Elitsinglar. Som en singel som sökte efter seriös dejting var jag orolig över att bara hitta ytliga kontakter, men detta vändes helt när jag blev me...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Förhållanden i världsklass

  Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet på Elitsinglar. Som en singel som sökte efter seriös dejting var jag orolig över att bara hitta ytliga kontakter, men detta vändes helt när jag blev medlem här. Tjänsten erbjuder smart matchmaking och hjälper dig att hitta användare som passar din personlighet, intressen och preferenser. Det positiva bemötandet från andra användare är också anmärkningsvärt. Dialogfönstren öppnade lätt upp för djupgående konversationer, vilket skapade ett trevligt samtalsflöde utan någon form av press eller tvånget behov av small talk. En annan aspekt som jag fann fördelaktig var möjligheten att ha fullständig tillgänglighet via mobilappar. Detta betydde att oavsett om du reser eller befinner dig i allmänheten så kunde man enkelt hålla kontakt med potentiella partners. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Elitsinglar till alla singlar där ute som söker efter seriös dejting och inte vill slösa tid på ytlig kommunikation. Tack Elitsinglar!


Andra personer tittade också på