Elitsinglar

Alla recensioner

Elitsinglar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Elitsinglar

Nätdejting har ökat mycket i popularitet de senaste åren. Antalet singlar som söker sig till internet för att hitta en partner ökar ständigt. Elitsinglar är en dejtinghemsida som riktar sig till personer som söker ett seriöst, moget och långvarigt kärleksförhållande. Företagets tjänst för matchmaking grundar sig på ett vetenskapligt baserat personlighetstest som alla nya medlemmar får genomgå. Detta test är till för att skapa en profil som beskriver användarens personlighet och vad hen är ute efter i en partner. För att ta reda på vilken nätdejtingsida som är rätt för just dig kan du läsa andras recensioner.

Om Elitsinglar
Elitsinglar är ett företag som startades i Tyskland år 2009, och etablerades i Sverige tre år senare. Idag har tjänsten drygt 14 miljoner medlemmar från många olika europeiska länder, och är därmed en av de största nätdejtingtjänsterna i Europa. Antalet medlemmar i Sverige uppgår till över 120 000 stycken, och ökar varje vecka. De flesta av medlemmarna är akademiker, det vill säga har universitetsutbildning, och är mellan 35 och 55 år.

Elitsinglars produkter och tjänster
Elitsinglar är ett företag som framförallt erbjuder en möjlighet för vuxna och mogna singlar att hitta kärleken online. Nya medlemmar får genomföra ett grundläggande personlighetstest för att kartlägga vem dem är som personer. Sedan får den nya användaren specificera vilken typ av partner hen letar efter, exempelvis i fråga om yrke, ålder och kön. Plattformen kommer sedan automatiskt att hitta och föreslå skräddarsydda förslag på andra singlar som passar användaren. Förutom en hemsida som kan nås via en webbläsare såsom Google Chrome eller Firefox erbjuder Elitsinglar även möjlighet att ta del av plattformen via en app som kan laddas ner antingen via Google Play eller App store. För att använda plattformen behöver man registrera sig med sin email-adress och skapa ett lösenord. Man får sedan välja mellan ett basmedlemskap, som är helt gratis, och ett premiummedlemskap. Som basmedlem får man tillgång till ett personlighetstest som ny användare, skräddarsydda förslag på partners, möjlighet att ladda upp bilder samt att skicka så kallade “leenden.” Ett premiummedlemskap ger ytterligare fördelar, bland annat en mer specialiserad personlighetsprofil baserat på personlighetstestet, möjlighet att skicka obegränsat antal meddelanden och full tillgång till appen. Premiummedlemskapet kostar 649 kr i månaden om du registrerar dig för tre månader, men om du skaffar ett längre abonnemang får du ett lägre månadspris.

Företaget själv skriver på sin hemsida att de håller sin hemsida säker genom både avancerade filter mot bedrägeri samt genom att kontinuerligt kontrollera profilerna som finns på tjänsten. Dessutom är Elitsinglars kundtjänst tillgänglig om det skulle uppstå problem eller frågor.

Komplimanger, klagomål och tips åt Elitsinglar
Har du själv testat Elitsinglar? Hur har din upplevelse varit med plattformen? Vi ser fram emot att höra dina åsikter om företaget och deras tjänster. Genom att lämna ett omdöme kan du hjälpa framtida potentiella användare med att avgöra om Elitsinglar är rätt tjänst för dem eller inte. Även en kort recension kan göra mycket nytta!