solarcamp Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

solarcamp

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Shields
Jag har nyligen köpt solcellsutrustning från Solarcamp och min erfarenhet var mycket positiv. Beställningsprocessen var enkel, översiktlig och leverans skedde inom 1-2 arbetsdagar som utlovat. Prod...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  SolarCamp - Högre Kvalitet Med Solens Kraft!

  Jag har nyligen köpt solcellsutrustning från Solarcamp och min erfarenhet var mycket positiv. Beställningsprocessen var enkel, översiktlig och leverans skedde inom 1-2 arbetsdagar som utlovat. Produkterna var lätta att installera och använda. Det jag verkligen uppskattade med Solarcamp var det stora urvalet av produkter de erbjuder för solcellsanvändare. De hade allt från belysning till paneler, gadgets och opladdare att välja mellan vilket gjorde det lätt att hitta vad jag behövde för mitt projekt. Vidare så gillar jag deras engagement i gröna energilösningar som gör dem till ett fantastiskt val när du vill shoppa miljömedvetet! Totalt sett skulle jag starkt rekommendera Solarcamp till alla som söker efter högkvalitativa solcellsprodukter med snabb leverans och engagemang i klimatsmart teknologi.


Andra personer tittade också på