Svenska Alarm Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Svenska Alarm

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Y
Yasmeen Ziemann
Jag har nyligen köpt ett hemlarm från Svenska Alarm och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var väldigt enkelt att beställa och jag kände mig trygg med att de är godkända av SSF och SBCS. In...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Starkt rekommenderad Hemlarm-installation från Svenska Alarm

  Jag har nyligen köpt ett hemlarm från Svenska Alarm och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det var väldigt enkelt att beställa och jag kände mig trygg med att de är godkända av SSF och SBCS. Installatören som kom hem till mig för installationen var extremt professionell, vänlig och noggrann i sitt arbete. Nu kan jag övervaka mitt hem när jag inte är där genom deras smarta app vilket ger mig extra trygghet. Jag fick också lära mig många användbara tips från installatören om hur man bäst använder larmsystemet samt förhindrar inbrott i framtiden. Priserna på produkterna verkade vara rimliga jämfört med andra alternativ på marknaden. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Svanska Alarm till vem som helst som vill ha ett säkerhetssystem för sitt hem eller företag.


Andra personer tittade också på