Soldo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Soldo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prohaska
Jag har nyligen använt Soldo och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Det var enkelt att ansöka om ett företagskort och inom några dagar hade jag det i min hand. Kortet fungerade utmärkt för...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Imponerande lönsamhetsverktyg

  Jag har nyligen använt Soldo och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Det var enkelt att ansöka om ett företagskort och inom några dagar hade jag det i min hand. Kortet fungerade utmärkt för alla mina utgifter relaterade till mitt företag. En av de bästa sakerna med Soldo är möjligheten att spåra och kontrollera hur mycket pengar som används, vilket hjälpte mig att hålla koll på min budget. Jag behövde inte oroa mig för kvitton eller manuella registreringar - all information samlades in automatiskt så det sparade tid och pengar. Soldos onlineportal gör det också lättare att hantera dina transaktioner och rapportera dem tillbaka till din arbetsgivare, vilket gjorde hela processen smidigare än vad jag tidigare upplevt med andra tjänster. Jag rekommenderar verkligen Soldo till alla som vill ha en bekväm lösning för sina affärsutgifter!


Andra personer tittade också på