Smolab

Alla recensioner

Smolab

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Smolab

Är du ute efter att ta din hälsa till nästa steg? Vem vill egentligen inte må bra och leva ett långt och lyckligt liv. Känner man sig lite trött eller hängig kan det bero på att man har brist på något. Du kan nu beställa hem olika typer av tester från Smolab och ta reda på om du har brist på något. 

Innan du beställer hem ett test eller handlar hos något företag ska du inte glömma att du gratis kan läsa recensioner här på ReviewsBird

Mer information om företaget Smolab
Smolab som står för Stockholm Medical Office Lab är ett företag som grundades och lanserades under 2018 och är en del av Medicalgruppen. Företaget är verksamma på marknaden genom att vara en medicinsk provtagningstjänst som erbjuder hälsokontroller i form av blodprov online. I dagsläget har företaget mer än 30 års erfarenhet på marknaden och sedan starten har de strävat efter att sprida kunskap och erbjuda hälsokontroller så att alla där ute ska kunna ta sin hälsa till nästa nivå. Förutom att Smolab erbjuder färdiga tester erbjuder de även en tjänst för dig som vill ha en mer skräddarsydd analys. Det går alltså att helt från grunden skapa ett eget blodprovspaket, eller lägga till enskilda prover till ett redan komplett paket. Smolab samarbetar med över 50 stycken provtagningsställen som är utspridda i olika delar av Sverige. 

Vad erbjuder Smolab sina kunder?
Hälsokontroll, blod- och immunförsvarstest, graviditetstest, vitamin- och mineraltest, hjärta- och kärl är de olika kategorier på kontroller som kunderna kan välja mellan hos Smolab. Kunden kan inne på hemsidan välja vilket eller vika test hen vill genomföra och sedan gå vidare till betalningen. Innan betalningen sker måste även kunden fylla i vilket provtagningsställe hen vill besöka och även sitt personnummer. Efter det får kunden en tid till att gå och lämna blod och själva remissen är i kraft i 13 månader. Efter det skickas blodet för analys och kunden kan sedan logga in med BankID för att se sin digitala hälsojournal. Då kunden får svaret efter att analysen har gjorts får hen även kommentar av läkare och tips på hur hen kan gå till väga beroende på hur analysen ser ut. Du har kanske flera frågor och funderingar både angående tjänsten och proverna. Smolab vill alltid att kunderna ska bli nöjda och därför finns svaren till de ofta ställda frågorna online, de driver även en kundtjänst som kan nås via e-post eller på chatt. 

Åsikter, tankar och omdömen om Smolab
Kanske du är en person som köpt och gjort ett test med hjälp från Smolab? Om du gjort det, kan inte du då lämna en recension här inne hos oss? Skriv en recension och berätta om du tyckte det var enkelt att hitta det test du var ute efter, om tjänsten var smidig att använda och om du skulle tipsa andra att göra sina tester hos Smolab. Gratis är det att dela med sig via oss, vilket kommer vara till en stor fördel för många där ute.