Radical Storage

Alla recensioner

Radical Storage

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Benton
Jag provade nyligen Radical Storage för att lösa mitt problem med kartonger och resväskor efter ett flyttprojekt. Jag var lite orolig innan om det skulle fungera ordentligt eller inte, men jag blev...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Smidig lagringsservice där alla är välkomna!

  Jag provade nyligen Radical Storage för att lösa mitt problem med kartonger och resväskor efter ett flyttprojekt. Jag var lite orolig innan om det skulle fungera ordentligt eller inte, men jag blev positivt överraskad. Först och främst verkade priset rimligt i jämförelse med andra alternativ på marknaden. Dessutom kändes hela processen verkligen säker - de erbjuder en försäkring för allt du lämnar in vilket gav mig lugn i sinnet. All personal som jag hade kontakt med under min vistelse var mycket hjälpsam och professionell. De svarade tålmodigt på mina många frågor och erbjöd också några tips för vad jag mer behövde ta hand om angående min nya bostad. Sammanfattningsvis var det en smidig upplevelse att använda Radical Storage - från bokning till själva lagringen av sakerna. 100% rekommenderat!


Andra personer tittade också på