Orbitly Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Orbitly

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Francisco
Jag har nyligen använt Orbitly och jag är mycket imponerad av vad detta verktyg kunde göra för min företagsverksamhet. Det var enkelt att ladda upp min kontaktlista till plattformen och låta Orbitl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension: Orbilty – Förbättra dina Kontakter

  Jag har nyligen använt Orbitly och jag är mycket imponerad av vad detta verktyg kunde göra för min företagsverksamhet. Det var enkelt att ladda upp min kontaktlista till plattformen och låta Orbitly söka efter saknade e-postadresser och sociala mediekonton som manglade från listan. Vissa personer på min lista hade bara delar av informationen jag behövde, men Orbitly lyckades fylla i dessa luckor snabbt och enkelt. Denna funktion sparade mig massor av tid när det gällde att hitta rätt kontaktperson för min eventuella verksamhet. Orbitlys användargränssnitt var också mycket intuitivt. Det gjorde det lätt att se resultatet i realtid när själva processen utfördes. Jag uppskattade särskilt de fantastiska funktionerna när det kom till språket då engelskan inte är mitt modersmål. Att ha möjligheten att få all nödvändig information om potentiella leads såsom telefonnummer, adress -och arbetsplatsdata sammanställt på ett ställe utan tvekan kommer spara tid för alla affärsmän eller kvinnor! Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Orbitly till alla som vill maximera sin marknadsföringstrategi genom effektiva data-sökfunktioner.


Andra personer tittade också på