Movavi Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Movavi

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Madie
Jag har nyligen använt Movavis Video Editor 2023 och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Programmet var snabbt, enkelt att använda och erbjöd alla funktioner som jag behövde för min videore...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En smidig upplevelse med Movavi - Betygsättning

  Jag har nyligen använt Movavis Video Editor 2023 och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Programmet var snabbt, enkelt att använda och erbjöd alla funktioner som jag behövde för min videoredigering. En av mina favoritfunktioner i programvaran var dess förmåga att klippa ner videor med sådan lätthet. Jag kunde också lägga till övergångar mellan scenerna utan hindringar. Dessutom hade det massor av effekter som gjorde mitt projekt mer professionellt. Movavi verkade vara ett tryggt och pålitligt företag under hela min upplevelse, precis som deras webbsida lovar. Med sin användarvänliga gränssnitt och rika utbud av verktyg skulle jag rekommendera denna mjukvara till vem som helst som letar efter en pålitlig videoredigerare. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med mitt köp hos Movavi och kommer definitivt fortsätta använda deras produkter i framtiden.


Andra personer tittade också på