Medisera

Alla recensioner

Medisera

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Minfot
Minfot

Minfot är en nätbutik som har ett brett sortiment av produkter för en bättre fothälsa. Bra skor, strumpor och sulor ä...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Ginos
Ginos

Butiker som säljer smink- och skönhetsprodukter finns det många av där ute, så hur ska man egentligen ta sig till vä...

Logo Sporttema
Sporttema

Att träna är inte en självklarhet för alla där ute, vilket betyder att det kan vara knepigt att veta hur man ska komma ig&...

Medisera

Att ha låga järnvärden eller brist på någon vitamin eller mineral är otroligt vanligt, men hur ska man veta om man faktiskt har brist på något? Jo, tack vare tjänsten som Medisera tagit fram. Där man smidigt kan köpa olika typer av tester, åka på ett snabbt blodprov och sedan få analysen efter några dagar. 

Läs mera nedan om företaget men glöm inte att du även gratis kan läsa recensioner här på ReviewsBird

Mer om företaget Medisera
Medisera är ett svenskt hälsoföretag som har funnits på marknaden under några års tid. Företagets hemsida fungerar som en nätbutik där kunderna kan gå in och beställa och betala för olika tester och sedan har företaget Medisera olika samarbeten med provtagningsställen i Sverige dit kunderna kan gå och lämna blod för att sedan få svar på sina tester. Medisera är certifierad av Trygg E-handel eftersom de alltid vill att sina kunder ska känna sig så säkra som möjligt

Vad erbjuder Medisera sina kunder?
De olika typerna av hälsokontroller och blodprov som Medisera erbjuder sina kunder är till exempel: årlig hälsokontroll, blodprov för seniorer, blodprov för kvinnor/män, test om man har brist på vitaminer eller mineraler och så vidare. Om man är ute efter ett speciellt prov kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns tillgänglig. Efter att kunden har valt vilken kontroll hen vill ha och betalat för den med ett av de flera säkra betalningsmetoderna ska hen boka tid för blodprov. Efter att blodprovet är taget så tar det några dagar och sedan kan kunden logga in med BankID för att se sin journal där resultaten finns. För att kunna använda tjänsten som Medisera erbjuder måste kunden vara 18 år eller äldre. Allting som har med hälsa och prover att göra kan kännas lite krångligt, men oroa dig inte eftersom företaget alltid vill hjälpa sina kunder och kan därför besvara alla frågor. Medisera har en kundtjänst som antingen kan nås via telefon eller på mejl. I de allra vanligaste fallen kan du räkna med att få dina frågor besvarade inom 3 arbetsdagar. 

Medisera erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få information om olika hälsokontroller direkt till inkorgen på e-posten. Om du tycker att en när eller kär kunde kolla upp sina värden erbjuder även Medisera presentkort som du kan köpa online och sedan ge bort.  

Åsikter, tankar eller klagomål om Medisera
Har du valt att ta tag i din hälsa genom att beställa hem ett prov från Medisera? Om du har det, varför inte dela med dig och hjälp andra där ute som kanske känner sig osäkra? Du kan här inne hos oss gratis skriva recensioner som inte bara kommer att hjälpa företaget i sig men även hur många som helst där ute. Vi på ReviewsBird vill att alla ska få goda erfarenheter och av den anledningen finns vi på marknaden.