Lalaplants Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lalaplants

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Allie Ward
Jag köpte några växter från Lalaplants och min erfarenhet av deras tjänster var otroligt positiv. Deras hemsida är användarvänlig och jag kunde enkelt navigera mellan alla olika sorters växter de e...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Lalaplants - En toppkvalitativ upplevelse

  Jag köpte några växter från Lalaplants och min erfarenhet av deras tjänster var otroligt positiv. Deras hemsida är användarvänlig och jag kunde enkelt navigera mellan alla olika sorters växter de erbjuder för att hitta vad jag sökte efter. När jag beställde så erbjöd de fri frakt då mitt paket översteg 599kr vilket var en trevlig överraskning. När mina växter anlände till mitt hem var jag imponerad av hur noga de hade packat dem för att se till att ingen skada skulle uppstå under frakten. Växternas kvalité visade sig vara högsta klass, precis som utlovat på deras hemsida. Jag kan tryggt rekommendera Lalaplants som din nästa destination gällande växtinköp online.


Andra personer tittade också på