Industia Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Industia

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Q
Quinn
Jag köpte produkter från Industia och jag måste säga att min erfarenhet var riktigt positiv. De har ett brett sortiment av svets, verktyg, arbetsmiljöprodukter och personlig skyddsutrustning till r...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiva erfarenheter hos Industia

  Jag köpte produkter från Industia och jag måste säga att min erfarenhet var riktigt positiv. De har ett brett sortiment av svets, verktyg, arbetsmiljöprodukter och personlig skyddsutrustning till rimliga priser. Det som verkligen stod ut för mig var deras kundtjänst. Personalen var mycket hjälpsamma och de gav mig exakt den information jag behövde för att göra mitt val i valet av produkter. Jag blev också glad över hur snabbt leveransprocessen fungerade, och allt anlände i god tid innan jag behövde använda någon av de inköpta produkterna. Sammanfattningsvis är Industia verkligen en pålitlig butik med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Jag kan starkt rekommendera dem när det gäller betydande köp inom området för svetsning, verktyg eller arbetsmiljöskydd.


Andra personer tittade också på