Flixbus Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Flixbus

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Osinski
Jag hade en fantastisk erfarenhet med Flixbus. Resan var mycket bekväm och säker tack vare de rymliga sittplatserna med gott om benutrymme. Dessutom fanns det uttag för laddning av elektroniska enh...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Upptäckten: Bekväm Bussresa Med FlixBus I USA Från Endast $4.99

  Jag hade en fantastisk erfarenhet med Flixbus. Resan var mycket bekväm och säker tack vare de rymliga sittplatserna med gott om benutrymme. Dessutom fanns det uttag för laddning av elektroniska enheter och fri Wi-Fi ombord, vilket gjorde resan ännu trevligare. Priset för biljetten var mycket rimligt jämfört med andra transportsätt, bara $4.99! Jag kunde spara pengar på resan utan att behöva offra komforten eller kvaliteten på tjänsten som erbjöds. Förutom dessa fördelar tyckte jag också om den lättillgängliga bokningsprocessen, med många avgångstider tillgängliga under hela dagen från flera städer i landet. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Flixbus till alla som är ute efter ett prisvärt alternativ för deras inrikesresor i USA!


Andra personer tittade också på