ExpressVPN Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ExpressVPN

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Nellie Boyer
Jag har precis testat ExpressVPN och jag måste säga att jag är imponerad! Det var enkelt att installera på min dator och mobiltelefon. Jag kan nu surfa på internet anonymt över hela världen utan nå...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension: Nöjd Kund hos ExpressVPN

  Jag har precis testat ExpressVPN och jag måste säga att jag är imponerad! Det var enkelt att installera på min dator och mobiltelefon. Jag kan nu surfa på internet anonymt över hela världen utan någon oro för att mina personuppgifter ska läcka ut eller hackas av tredje part. Något som verkligen stack ut för mig var hastigheten - det kändes inte ens som om jag använde VPN eftersom allt gick så snabbt! Dessutom, när jag behövde hjälp med några inställningar, fanns supportteamet tillgängligt 24/7 och de löste problemet inom några minuter. Överlag känner jag mig mycket nöjd med mitt köp av ExpressVPN och rekommenderar det starkt till alla som söker efter ett höghastighets-, säkert- och anonymitetsfokuserat VPN-tjänst.


Andra personer tittade också på