EgenSajt Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

EgenSajt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Carrie Oberbrunner
Jag har nyligen köpt en webbhotelltjänst från EgenSajt och jag är mycket nöjd med min erfarenhet där. Registreringen och betalningen var smidig och tack vare deras utmärkta användarvänliga sajtbygg...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt Sitebuilder och Användarupplevese hos EGenSajt

  Jag har nyligen köpt en webbhotelltjänst från EgenSajt och jag är mycket nöjd med min erfarenhet där. Registreringen och betalningen var smidig och tack vare deras utmärkta användarvänliga sajtbyggare kunde jag snabbt komma igång med att skapa min egen personliga hemsida. Egentligen hade jag inte någon större kunskap inom programmering eller design, men EgenSajts verktyg hjälpte mig att bygga upp den precis så som jag ville. Deras tekniska supportpersonal fanns också alltid tillgänglig för att svara på alla frågor jag hade och lösa alla små problem som uppstod längs vägen. Sammanfattningsvis skulle jag säga att EgenSajt verkligen lyckades leverera det de lovar - bra hosting tjänster, en fantastisk sitebuilder, som gör mig möjliget till absolut perfektion av min hemsidesdesign samt ett överlägset tekniskt supportteam för bästa tänkbara användarupplevelse. Jag rekommenderar starkt EgenSajtocker om du letar efter en bra webbhotell- eller domännamnstjänst.


Andra personer tittade också på