Dorunner Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Dorunner

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Joan Dickens
Jag bestämde mig för att testa Dorunner efter att ha hört talas om deras pålitliga hantverkare. Jag vill säga att min upplevelse var riktigt positiv och jag kan verkligen rekommendera det här föret...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt tjänst från Dorunner

  Jag bestämde mig för att testa Dorunner efter att ha hört talas om deras pålitliga hantverkare. Jag vill säga att min upplevelse var riktigt positiv och jag kan verkligen rekommendera det här företaget till andra. Processen med att få offerter från olika hantverkare var mycket enkel och smidig. Allt jag behövde göra var att lägga upp min önskan på webbplatsen, så skickade Dorunner vidare min information till flera potentiella kandidater. Inom några dagar hade jag redan fått fem konkurrenskraftiga erbjudanden som svar på min offertförfrågan. Dessutom uppskattade jag verkligen den trygghet som kom med Dorunners tjänst. De kontrollerade alla de potentiella kandidaterna noggrant för att se till att de var seriösa leverantörer av högsta kvalitet, vilket gav oss lugn i själen när vi väl valde en entreprenör. Totalt sett är jag väldigt nöjd med mitt beslut om att använda Dorunner och skulle definitivt använda dem igen i framtiden när vi har behov av hantverkar- eller serviceföretag igen.


Andra personer tittade också på