Data Camp Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Data Camp

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Effertz
Jag nyligen köpt DataCamp och jag är helt nöjd med min erfarenhet. Det var så lätt att komma igång och jag kände mig bekväm med att lära mig online från min egen webbläsare. Lektionerna presenterad...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Storartad onlinekurs för datavetenskap!

  Jag nyligen köpt DataCamp och jag är helt nöjd med min erfarenhet. Det var så lätt att komma igång och jag kände mig bekväm med att lära mig online från min egen webbläsare. Lektionerna presenterades på ett tydligt sätt, och det fyllde en del av luckorna i min kunskap av R, Python, statistik och mer. De interaktiva övningarna hjälpte mig verkligen att tillämpa de färdigheter som jag lärde mig genom lektionerna på ett praktiskt sätt. Jag trodde aldrig att jag skulle bli infunderad efter statistik eller programmering men tack vare DataCamp har det blivit en passion för mig! Kort sagt kan jag utan tvekan rekommendera DataCamp till någon som vill lära sig om data science online vid sin egen bekvämlighet!


Andra personer tittade också på