Box Office Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Box Office

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Penelope Beatty
Jag köpte biljetter till en musikal genom Box Office och min upplevelse var fantastisk! Det var väldigt lätt att navigera på webbplatsen och hitta precis vad jag letade efter. Jag uppskattade verkl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En upplevelse av högsta kvalitet med Box Office

  Jag köpte biljetter till en musikal genom Box Office och min upplevelse var fantastisk! Det var väldigt lätt att navigera på webbplatsen och hitta precis vad jag letade efter. Jag uppskattade verkligen möjligheten att se sittplatserna innan jag gjorde mitt val. Efter att ha lagt min beställning fick jag ett bekräftelsemejl med detaljerad information om evenemanget, inklusive plats och tidpunkt. Biljetterna skickades till mig några dagar senare, vilket gjorde mig trygg i vetskapen om att allt hade gått runt smidigt. Under själva evenemanget gick allting som en dröm, tack vare de utmärkta platserna som jag bokat via Box Office. All personal var mycket hjälpsam både före och under musikalen. Jag skulle absolut rekommendera Box Office för alla som söker efter biljetter till olika sorters evenemang. Tack så mycket för det utmärkta arbetet!


Andra personer tittade också på