BloomPost Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

BloomPost

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tillman Dickens V
Jag har nyligen köpt en blomsterleverans från BloomPost och jag är otroligt imponerad av mitt köp. Hemsidan var lätt att navigera på och det fanns ett stort utbud av valmöjligheter för mig att välj...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Exceptionell Upplevelse Med BloomPost

  Jag har nyligen köpt en blomsterleverans från BloomPost och jag är otroligt imponerad av mitt köp. Hemsidan var lätt att navigera på och det fanns ett stort utbud av valmöjligheter för mig att välja mellan. Jag kunde anpassa min beställning precis som jag ville. Leveransen kom i tid och blommorna var helt fantastiska! De var fräscha och välskötta, och de presenterades snyggt i en elegant låda tillsammans med detaljerade instruktioner om hur man tog hand om dem för optimal hållbarhet. Den personliga touchen som BloomPost tillförde min beställning gjorde all skillnad! Att inkludera instruktionerna fick mig verkligen att känna mig som om att de brydde sig om min upplevelse. Samarbetet med BloomPost gick smidigt från början till slut, så jag kan definitivt rekommendera denna tjänst till alla som letar efter en bekväm och tillförlitlig leverantör av fräscha blommor!


Andra personer tittade också på