beinformed Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

beinformed

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kelsie Harris
Jag köpte nyligen en tjänst från Be Informed och jag måste säga att min erfarenhet var både positiv och informativ. Deras tjänst för trygg rekrytering och pålitliga affärsförbindelser ett verkligt ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Rekommenderad undersökning med Be Informed

  Jag köpte nyligen en tjänst från Be Informed och jag måste säga att min erfarenhet var både positiv och informativ. Deras tjänst för trygg rekrytering och pålitliga affärsförbindelser ett verkligt plus för mig eftersom det tillåter mig att enkelt undersöka om personen jag gör affärer med är dömd eller straffad innan jag ingår avtal. Jag uppskattar verkligen hur lätt det var att använda deras tjänst, allt du behöver göra är att ange personens namn och eventuellt födelsedatum så får du omedelbart tillgång till viktig information som kan hjälpa dig i din beslutsprocess. Sajten har också tydlig information om vilken typ av domar som rapporteras samt vem som har åtkomst till informationen. En annan sak som imponerade på mig var deras kundtjänst. De svarade snabbt på mina frågor via telefon och e-post, vilket gav mig en känsla av trygghet när jag gjorde mitt köp. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Be Informeds tjänster för alla som letar efter ökad transparens vid rekrytering eller vill ha mer pålitliga affärsförbindelser i sin verksamhet.


Andra personer tittade också på