Admitad Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Admitad

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Willard Ondricka
Admitad är ett fantastiskt företag som ger möjlighet till långsiktigt partnerskap och utveckling av företaget. Jag hade nyligen en positiv erfarenhet med Admitads plattform för affiliate marketing,...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiva Erfarenheter med Affiliate Marketing Plattformen från Admitad

  Admitad är ett fantastiskt företag som ger möjlighet till långsiktigt partnerskap och utveckling av företaget. Jag hade nyligen en positiv erfarenhet med Admitads plattform för affiliate marketing, där jag registrerade mig som annonsör och slogs av hur lättanvänd den var. Jag uppskattade verkligen den dedikerade kundsupporten som fanns tillgänglig dygnet runt via e-post eller telefon. De var alltid mycket hjälpsamma när det gällde att lösa eventuella problem eller svara på några frågor jag hade. Plattformens funktioner imponerade också på mig - från realtidsstatistik till verktyg för spårning av transaktioner, all information jag behövde var lättillgänglig i mina instrumentpanel. Totalt sett kan jag utan tvekan säga att Admitad har överträffat mina förväntningar. Detta är definitivt ett bolag som värderar sina kunder och deras framsteg vilket gör att jag starkt rekommenderar Admitad!


Andra personer tittade också på