Admitad

Alla recensioner

Admitad

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Admitad

Företagande är något som kan vara både roligt man samtidigt stressigt, och då kan det vara bra att få lite hjälp på traven. Att skapa och bygga upp ett företag eller en nätbutik helt på egen hand eller som ett litet team är inte alls enkelt och om du befinner dig i den situation så ska du veta att det finns hjälp att få. Du kan till exempel kolla in vad Admitad har att erbjuda eftersom de hjäper företagare. 

Du har chansen att här på ReviewsBird läsa recensioner om företag innan du handlar hos dem, inte bara Admitad utan även andra tjänster som finns på marknaden. 

Information om Admitad
Hela företagets historia började redan under 2004 då en person lånade lite pengar från en annan person för att kunna köpa ett webbhotell. Under 2009 valde en person vid namnet Alexander att skapa ett eget företag som sedan dessa varit verksamma genom att de förtjänar på marknadsföring. Företaget grundades och lanserades i Tyskland och har under dessa år vuxit sig så pass stor att de idag har kunder från länder runt om i hela världen samt att de har 900 anställda som arbetar i nio länder. Ett stort mål för företaget skedde under september 2021 då de lanserade sim verksamhet på marknaden i USA. 

Vad är det som Admitad kan hjälpa till med? Jo, de erbjuder olika tjänster och smarta lösningar för företag och företagare. De erbjuder ett flertal olika tjänster som kan hjälpa till vid marknadsföring samt att de även har olika spårningsappar som gör det möjligt att hålla koll på statistik som kundantal och försäljningar. 

Det som Admitad erbjuder sina kunder
Om du som företagare ska ta hjälp av Admitad att bygga ditt företag eller åtminstone ta det till en helt ny nivå kommer du att inne på deras sajt ser olika tjänster som du kan få hjälp med. Efter att du hittat den tjänst som du tror skulle passa dig kan du välja den och sedan gå vidare tack vare instruktionerna som Admitad ger till dig. För att kunna börja använda deras tjänster ska du först skapa ett kostnadsfritt konto inne på deras sajt där du fyller i information om dig själv och vad du skulle vilja ha hjälp med. 

Om du är en person som bloggar eller är aktiv på sociala medier kan du tjäna pengar tack vare Admitad genom att ladda upp länkar vilket fungerar som marknadsföring där du sedan får betalt per tryck på länken. Detta kan verka ganska knepigt och därför har företaget en kundtjänst som kan nås via e-post.

Åsikter och tankar om Admitad
Skulle du kunna säga att du tagit hjälp av detta företag vid något tillfälle? Tycker du i så fall att du fick den hjälpen du ville ha, tycker du att tjänsterna är värda sitt pris eller inte och skulle du rekommendera den till andra personer där ute eller inte? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss.