Telness Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Telness

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Eda Rohan I
Jag köpte nyligen Telness företagsabonnemang och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Jag valde dem eftersom deras webbplats lovade att det var digitalt, smidigt och utan bindningstider eller d...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Review: Min erfarenhet med fastnummer & mobilväxel från Telness

  Jag köpte nyligen Telness företagsabonnemang och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Jag valde dem eftersom deras webbplats lovade att det var digitalt, smidigt och utan bindningstider eller dolda avgifter. Allt detta visade sig vara sant! Registreringsprocessen var enkel och krävde bara några få steg för att sätta igång mitt företagsabonnemang hos Telness. Det mest imponerande var dock deras mobila molnbaserade växel som fungerar helt sömlöst på vilken enhet som helst. Ingen av mina samtal går obesvarade tack vare funktionerna i växeln. En annan stor fördel med Telness abonnemangsplaner är möjligheten att pausa, ändra eller avsluta din plan när du vill, utan hinder i form av straffavgifter eller andra hinder. Kundservicepersonalen har också varit mycket hjälpsamma när jag hade frågor om fakturering och teknisk support - de lever upp till sin övergripande slogan "digital och smidig". Slutligen vill jag säga att priserna är fantastiska för vad man får tillsammans med kvaliteten på tjänsten. För alla småföretagare där ute som letar efter ett smart, flexibelt telekommunikationsalternativ så rekommenderar jag starkt Telness!


Andra personer tittade också på