MyBeat Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

MyBeat

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cathy Grady
Jag har haft förmånen att använda MyBeat i några månader nu och jag är nöjd med min erfarenhet av deras mobilabonnemangstjänst. Kontrollpanelen är lättanvänd, vilket gör det enkelt för mig att se m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  My Beat - Få mer surf för pengarna

  Jag har haft förmånen att använda MyBeat i några månader nu och jag är nöjd med min erfarenhet av deras mobilabonnemangstjänst. Kontrollpanelen är lättanvänd, vilket gör det enkelt för mig att se mitt saldo, ändra betalningsuppgifter eller byta till ett annat paket. Kundsupporten är utmärkt, vilket verkligen hjälpte mig när jag hade tekniska problem. Jag ringer bara supportlinjen och de löste problemet snabbt över telefonen utan några väntetider. Vad jag gillar mest med MyBeat är dock deras prisplaner som ger mer surf för pengarna vilket passar perfekt för mig eftersom jag använder mycket datatrafik på min telefon. Sammanfattningsvis har MyBeat erbjudit mig ett prisvärt mobilabonnemang med bra kundservice som överskrider mina förväntningar!


Andra personer tittade också på