Loopia Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Loopia

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Randal Kessler
Jag köpte nyligen webbhotelltjänster från Loopia och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Allt var enkelt och smidigt, från att välja ett domännamn till betalning och installation av WordPress. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Loopia - Pålitliga Webbtjänster Med Bra Support

  Jag köpte nyligen webbhotelltjänster från Loopia och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Allt var enkelt och smidigt, från att välja ett domännamn till betalning och installation av WordPress. En sak som verkligen stack ut för mig var kundsupporten. De var otroligt hjälpsamma och svarade snabbt på alla mina frågor via telefon eller chatt. Jag kände mig aldrig vilse eller ensam i processen, tack vare deras professionella service. Loopias hemsida har också en användarvänlig layout som gör det enkelt att navigera runt för att hitta information om produkterna eller tjänsterna de erbjuder. Sammanfattningsvis tycker jag starkt rekommenderar Loopia för någon som söker efter tillförlitliga webbtjänster med bra support.


Andra personer tittade också på