Hallon

Alla recensioner

Hallon

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Hallon

Chansen är stor att du äger en mobil. Dock är det inte bara att köpa en mobil utan det krävs även att man har ett mobilabonnemang. Där ute finns det en massa olika abonnemang att välja mellan, vissa bättre än andra. Om du känner dig osäker på ditt val, kan du kolla in vad Hallon har att erbjuda. Om du vill veta mer om Hallon eller andra företag inom telekom kan du läsa kundrecensioner här på ReviewsBird. 

Mer information om Hallon
Vad är egentligen Hallon och vad erbjuder de? Jo, det ska vi ta reda på mer om. Hallon är en mobiloperatör som kommer från Sverige och de har valt att ta bort allt onödigt krångel när det kommer till abonnemang, med krångel menar Hallon till exempel: kluriga fakturor, rörliga priser och bindningstider. Hallon har funnits på den svenska marknaden redan under några års tid och de har en täckning på 99% av Sveriges befolkning. Idag ägs Hallon till 60% av Hutchison Whampoa och till 40% av Investor.

De personer som redan har ett abonnemang hos Hallon kan ladda ner en app till mobilen där det går att se hur mycket av surfen som använts och även tidigare fakturor, med mera. Hallon har visat en strak närvaro på sina sociala medier och genom att följa deras sociala kanaler ser man direkt då de kommer ut med ett nytt erbjudande

Vilka produkter och tjänster erbjuder Hallon?
Mobilabonnemang, mobiler och mobilt bredband till förmånliga priser är det som Hallon erbjuder till sina privatkunder men även till företag. Allting som de erbjuder kan införskaffas direkt via deras sajt och skulle det finnas oklarheter innan en beställning görs kan kundtjänsten nås via chatt, på telefon eller på mejl. 

Hallon erbjuder olika typer av abonnemang beroende på till vem det ska. Hos dem går det till exempel att teckna ett abonnemang för barn, studerade, studenter eller seniorer för mer förmånliga priser. De månatliga priserna är något som varierar beroende på abonnemang men kunden kommer alltid att ha möjligheten att spara upp till 100 GB oförbrukad surf för att sedan använda det vid ett senare tillfälle då det behövs. Om du redan har ett abonnemang hos ett annat företag men vill byta till Hallon kommer du ändå att kunna behålla ditt befintliga nummer och Hallon kommer helt enkelt att sköta hela nummerflytten åt dig. 

Åsikter, omdömen eller klagomål angående Hallon
Du råkar kanske vara en person som redan har tecknat ett abonnemang hos Hallon? Om det är så, kan du göra mycket skillnad för företaget och framtida kunder genom att endast lägga några minuter på att skriva en recension som du publicerar här på ReviewsBird. Ärliga erfarenheter om företag gör att så många som möjligt kommer få positiva upplevelser.