Fello

Alla recensioner

Fello

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Fello

Det finns så många mobilabonnemang att välja mellan så hur ska man egentligen kunna välja? Ska man gå för det första bästa eller ska man sitta i lugn och ro och göra sin efterforskning? Vad man kan göra är att man kan spendera tid här inne hos oss på ReviewsBird och läsa recensioner om flera olika företag inom telekom. Här i detta fallet har du nu chansen att läsa både information men även recensioner om Fello. Givetvis är det helt gratis att både läsa och skriva recensioner här. 

Mer information om Fello
Det hela började när en tjej vid namn Lisa bytte till ett nytt mobilabonnemang eftersom de i en annons stod att det var det billigaste möjliga. Hon fock den första fakturan och såg hur det låg till vilket ledde till att hon kända sig totalt grundlurade. Senare under 2013 vid en slump satt Lisa och en man vid namn John och diskuterade och fick en idé som de inte kunde släppa. De bokade in sitt första möte med Telia och efter 12 månader av hårt jobb och sömnlösa nätter lanserade de Fello på marknaden. De hade redan från första början en stark vision om att förändra branschen och efter att det fick in sin första beställning förstod de att företaget kommer att fungera. 2020 blev Fello en del av Telia vilket betyder att de fick en mycket större möjligheten att sprida ut sig i Sverige och öka på kundantalet. Fello kommer alltid att sträva efter att vara lite annorlunda och kommer fortsättningsvis att erbjuda mobilabonnemang med sunt förnuft. 

Det som Fello erbjuder sina kunder
Hos Fello finns det flera olika alternativ att välja mellan och de som är studerande, 55 år eller äldre samt alla som är under 18 år kommer att få extra bra erbjudanden. Om du ska skaffa ett abonnemang hos Fello ska du först börja med att välja ett välkomsterbjudande och sedan det alternativet som passar dig allra bäst. När du har ett abonnemang via Fello kan du resa inom EU och ESS utan att behöva tänka på några extra kostnader, utan bara att använda mobilen som vanligt. Är du en person som är lite extra sparsam när det kommer till surf kan du spara upp till 25GB oanvänd surf för att istället använda det vid ett senare tillfälle. Om du personligen skulle vilja ställa några frågor till Fello angående deras produkter och tjänster kan du välja att nå dem via telefon eller på mejl. 

Klagomål, åsikter och recensioner om Fello
Ärlig ska man vara oberoende vad det handlar om, i synnerhet när det kommer till nätbutiker och företag eftersom vi med recensioner kan hjälpa andra där ute från att råka ut för läskiga saker som finns på nätet. Om du nu är en person med erfarenheter av Fello kan väl du lämna en recension inne på våran sajt? Berätta precis vad du vill i en lång eller kort recension som andra sedan kommer ha möjligheten att läsa.