Fello Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Fello

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Silas Jones
Jag har nyligen köpt ett mobilabonnemang från Fello och min upplevelse har varit mycket positiv. Jag blev först imponerad av deras hemsida som var enkel att navigera och erbjöd tydlig information o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension: Positiv kundupplevelse hos Fello

  Jag har nyligen köpt ett mobilabonnemang från Fello och min upplevelse har varit mycket positiv. Jag blev först imponerad av deras hemsida som var enkel att navigera och erbjöd tydlig information om alla de olika abonnemangen. Efter att ha valt mitt abonnemang, kunde jag snabbt och enkelt slutföra beställningen online utan några problem. En annan fördel med Fello är att deras villkor är mycket schyssta; det finns inga dolda avgifter eller bindningstider. Dessutom erbjuder de tillfälliga pauser i faktureringen om man exempelvis behöver använda pengarna till annat under en period. Sedan jag började använda Fello's mobilnät, har täckningen varit stabil och pålitlig även där andra operatörers nät tenderar att fallera. Kundservicepersonalen är också vänliga och hjälpsamma när jag ställt frågor till dem. Sammanfattningsvis så kan jag starkt rekommendera Fello för alla som söker efter ett schystare alternativ för mobilabonnemang med sunt förnuft samt bra täckning och service.


Andra personer tittade också på