DAZN Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

DAZN

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Florida Gutmann
Jag har nyligen köpt tjänsten från DAZN och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Processen att registrera var mycket enkel och smidig, allt jag behövde göra var att skapa ett konto online för at...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  DAZN: En Recension om Mitt Positiva Kundupplevelse

  Jag har nyligen köpt tjänsten från DAZN och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Processen att registrera var mycket enkel och smidig, allt jag behövde göra var att skapa ett konto online för att komma igång. Innehållet på plattformen överträffade mina förväntningar med ett brett utbud av olika sportevenemang tillgängliga live eller on-demand när som helst. Det finns också flera olika funktioner inklusive möjligheten att pausa och spola tillbaka live-sändningar samt användarvänlig navigering. En annan positiv upplevelse jag hade med DAZN var deras höga kundsupportnivå. När jag råkade stöta på lite problem under mitt tittande kontaktade jag kundtjänstteamet via chat-funktionen på deras webbsida, där de löste mitt problem snabbt och effektivt. Totalt sett skulle jag starkt rekommendera DAZN till någon intresserad av sportstreaming. Det är lätt och prisvärt sätt att få tillgång till många spännande sportevenemang i realtid eller on-demand.


Andra personer tittade också på