Sorare Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sorare

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kitty
Jag har nyligen använt Sorares tjänster och det är en fantastisk plattform för spel- och kortentusiaster. Jag samlade och spelade digitala kort av några av de bästa globala fotbolls-, NBA- och MLB-...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service på Sorare

  Jag har nyligen använt Sorares tjänster och det är en fantastisk plattform för spel- och kortentusiaster. Jag samlade och spelade digitala kort av några av de bästa globala fotbolls-, NBA- och MLB-spelarna, vilket var mycket spännande. Tjänsten har ett brett utbud av licensierade kort att välja mellan. En sak jag verkligen uppskattar med Sorare är att det ger en stark känsla av delaktighet i världen idrott samtidigt som man får ha kul med sina vänner online. Det finns också tävlingar där man kan vinna fina priser, vilket gör det hela ännu mer spännande. Plattformen är användarvänlighet vilket gjorde min erfarenhet komplett smidig. Så om du vill ha roligt med friends online eller bara njuta av sportspelet så rekommenderas definitivt detta!


Andra personer tittade också på