Viator Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Viator

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Ms. Haylee Gulgowski
Jag har nyligen använt mig av Viator för att boka några sightseeingturer och aktiviteter under min utlandsresa, och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. Att använda webbplatsen för att hitt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service från Viator

  Jag har nyligen använt mig av Viator för att boka några sightseeingturer och aktiviteter under min utlandsresa, och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. Att använda webbplatsen för att hitta intressanta saker att göra var enkel tack vare det stora utbudet som fanns tillgängligt. Allting från guidningar till museer till mat- och dryckesturer var lättillgängliga med detaljerade beskrivningar av vad de innebar. När jag hade valt mina favoriter kunde jag checka ut snabbt och smidigt, utan några problem alls. Väl på plats blev jag inte besviken - alla turer var välorganiserade och guider var mycket kompetenta inom sina områden. Jag skulle verkligen rekommendera Viator för vem som helst som vill utforska resmål runtom i världen på ett praktiskt sätt.


Andra personer tittade också på