TT-Line Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

TT-Line

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Aletha Kihn
Jag har precis rest med TT-Line och jag måste säga att jag är imponerad över deras service. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam genom hela processen från incheckning till ombordstigning på fä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv recension av TT-Line

  Jag har precis rest med TT-Line och jag måste säga att jag är imponerad över deras service. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam genom hela processen från incheckning till ombordstigning på färjan. Färjorna själva var också mycket rena och väl underhållna. Det var en riktigt trevlig resa mellan Tyskland och Sverige, som tog ungefär fyra timmar att slutföra. Det fanns gott om sittplatser i loungerna för passagerare som ville koppla av eller arbeta under tiden de reste. Maten på restaurangen ombord var god, med ett brett utbud av valmöjligheter - allt från traditionella svenska rätter till internationell mat. Jag skulle definitivt rekommendera att prova deras hamburgare. Att boka biljetter online var enkel och smidig process också. Totalt sett är jag verkligen nöjd med min erfarenhet med TT-Line och ser fram emot att använda dem igen i framtiden.


Andra personer tittade också på