Trainline Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Trainline

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kevin Ondricka V
Jag köpte biljetter via Trainline och jag måste säga att jag var mycket nöjd med min upplevelse. Det var snabbt och enkelt att jämföra priser för olika tågavgångar, samt boka de billigaste biljette...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Trainline - Enkel Billig Resande

  Jag köpte biljetter via Trainline och jag måste säga att jag var mycket nöjd med min upplevelse. Det var snabbt och enkelt att jämföra priser för olika tågavgångar, samt boka de billigaste biljetterna. Dessutom kunde jag använda min Railcard för att få ytterligare rabatt på min resa. När jag väl hade bokat mina biljetter, fick jag tillgång till realtidstidtabellen som höll mig uppdaterad om när mitt tåg skulle anlända till stationen. Jag laddade även ner deras app, vilket gjorde det ännu lättare för mig att ha all resematerial samlad på ett ställe. För alla som vill spara pengar samtidigt som man reser bekvämt skulle jag rekommendera Trainline starkt. De gör det superenkelt att boka billiga tågbiljetter och hålla reda på tidtabeller!


Andra personer tittade också på