Secret Escapes Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Secret Escapes

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jamaal Lueilwitz
Jag har nyligen upplevt resklubben Secret Escapes och jag måste säga att det var en fantastiskt positiv upplevelse. Det var enkelt att registrera sig på deras hemsida och bli medlem, vilket ger til...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension: En fantastik köpupplevelse hos Secret Escape

  Jag har nyligen upplevt resklubben Secret Escapes och jag måste säga att det var en fantastiskt positiv upplevelse. Det var enkelt att registrera sig på deras hemsida och bli medlem, vilket ger tillgång till de handplockade hotellen och resorna till rabatterade priser. Det kändes verkligen exklusivt att ha tillgång till denna typ av deals. Under min senaste semester använde jag mig av Secret Escapes för att boka ett hotellrum i en annan stad som jag alltid velat besöka. Jag blev inte besviken! Rummet var otroligt snyggt inrett och bekvämt, samtidigt som vi betalade mycket mindre än om vi hade bokat direkt från hotellets webbplats eller genom andra återförsäljare. Vad jag uppskattar mest med Secret Escapes är deras utbud - alla hotell, lägenheter eller villor håller hög standard, men du kan ändå välja prisrange efter din budget. Dessutom är hemsidan väldigt användarvänlig så det känns aldrig krångligt när man söker runt efter alternativ. Totalt sett skulle jag absolut rekommendera Secret Escapes till någon som letar efter lyxiga hotellerbjudanden världen över utan att behöva betala fullpris. Jag kommer definitivt använda dem igen vid framtida resor!


Andra personer tittade också på