Nordic Choice Hotels Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nordic Choice Hotels

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Gunner Deckow DVM
Jag har nyligen haft förmånen att bo på Nordic Choice Hotels och jag kan verkligen säga att det var en fantastisk upplevelse från början till slut. Med över 200 hotell i Norden hade jag ett brett u...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Hotelluppleveslse på Nordic Choice Hotels

  Jag har nyligen haft förmånen att bo på Nordic Choice Hotels och jag kan verkligen säga att det var en fantastisk upplevelse från början till slut. Med över 200 hotell i Norden hade jag ett brett urval av valmöjligheter, och med deras flexibla bokningspolicy kunde jag ändra mina planer när som helst utan extra kostnad. Min incheckning var snabb och smidig, och personalen var vänlig och hjälpsam genom hela processen. Mitt rum var rymligt, rent och bekvämt med alla faciliteter som man kan tänka sig behöva under sin vistelse. Jag kunde också njuta av höghastighets wifi som gjorde min arbetsdag mycket lättare. Efter en lång dag kände jag mig trött vid middagstid men tack vare hotellets restaurang behövde jag inte gå länge för att finna god mat. Matmenyn erbjöd ett stort utbud av rätter såsom både lokala specialiteter samt internationella kök. En annan positiv punkt är saker att göra runt omkring denna plats; det fanns många sevärdheter i närområdet vilket gjorde mitt besök ännu roligare! Överlag skulle jag helt klart rekommendera Nordic Choice Hotels till vem som än söker efter hotellboende i Norden - de garanterar upplevelser du kommer ihåg till bästa pris!


Andra personer tittade också på