Nordic Choice Hotels

Alla recensioner

Nordic Choice Hotels

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med över 200 hotell i Norden och Baltikum. Nordic Choice Hotels består av kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection samt av 39 stycken fristående hotell.

Det norska företaget är grundat år 1990 och ägs till 100% av Petter Stordalens företag Strawberry Group.

Nordic Choice Hotels har hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och i Vilnius i Litauen. Hotellen finns ofta i de större städerna, men även det finns hotell även på landsbygden och i fjällen.

Över 200 hotell i Norden & Baltikum
Nordic Choice Hotels har hotell av många olika typer. Det finns spahotell för relax, hotell för stadsresor, hotell som passar resor med familjen, konferenshotell för businessbehov och flygplatshotell som gör resandet bekvämare. Många av hotellen har fullt utrustade gym och många har härliga inom-och utomhuspooler. TIll de flesta hotellen kan du ta med dig din hund eller något annat husdjur, bara du kontrollerar i förväg..

Behöver du till ditt företag kanske en konferenslokal, en festlokal eller ett mötesrum?  På de flesta Nordic Choice Hotels finns det moderna och flexibla utrymmen i många olika storleksklasser både för företagets behov och för fester och andra evenemang. 

Nordic Choice Hotels har många flygplatshotell vid de största nordiska flygplatserna.Flygplatshotell gör det enkelt att vid behov ta en snabb övernattning nära flygplatsen. Flygplatshotell är också smidiga om du har möten eller seminarier med deltagare som flyger in från andra länder eller orter. 

Nordic Choice Hotels tre olika hotellkedjor
De tre olika kedjorna heter Clarion Hotel, Comfort Hotel och Quality Hotel. Dessa hotell har skillnader i servicenivå. Alla erbjuder frukost, men annars kan restaurang- och bar-utbudet skilja sig mycket mellan de oika kedjorna. Nordic Choice Hotels har också många fristående hotell

Boka rum på Nordic Choice Hotel
Du kan göra din rumsbokning på internet, på Nordic Choice Hotels app, per telefon eller e-post. Du får en bokningsbekräftelse till din e-postadress.

Hurdana avbokningsvillkor din bokning har varierar beroende på vilken typ av bokning du har gjort. De exakta villkoren för din bokning finns o din bokningsbekräftelse som skickas åt dig per e-post.

Alla hotellrumsbokningar inkluderar frukost (utom på Comfort Express hotellen) I din orderbekräftelse finns information om frukost.

Många av Nordic Choice hotellen är kontantfria, så ta med ditt kreditkort.

Nordic Choice Club
Om du vill kan du gå med i Nordic Choice Club, som är hotellkedjans bonus- och lojalitetsprogram. Det finns tre olika nivåer i Nordic Choice Club, beroende på hur många gånger du har överja´nattat på hotellen. Nivåerna är SIlver, Gold och Platinum. Du får bonuspoäng för övernattningar och olika förmåner då du övernattar på ett Norcid Choice hotell. Exempelvis kan du få restaurankuponger och andra rabatter.

Ta en titt på recensioner för Nordic Choice Hotel för att bekanta dig med vad andra har att säga om hotellen och deras service! Har du själv övernattat på ett Nordic Choice Hotel? Skriv då en recension, ge ditt omdöme och hjälp andra att bekanta sig med Nordic Choice Hotels.

Bekanta dig gärna med recensioner andra företag inom resebranchen på våra sidor.