Lion Alpin Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lion Alpin

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

I
Ike Goyette
Jag hade nyligen en fantastisk skidsemester med Lion Alpin och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Organisationen var smidig från början till slut, inklusive bokningen av resan och transporten ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En otrolig alpresor-upplevelse med Lion Alpin

  Jag hade nyligen en fantastisk skidsemester med Lion Alpin och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Organisationen var smidig från början till slut, inklusive bokningen av resan och transporten till vårt boende på orten. Vi valde att åka till en mindre känd ort som var perfekt för vår familjs behov. Skidområdet var väl underhållet och liftarna var effektiva i transportera oss upp på bergen. Vi blev positivt överraskade över utbudet av restauranger på berget - maten både smakade gott och hade bra priser. Vårt boende låg precis vid backarna vilket gjorde det mycket bekvämt för oss att ta sig in och ut efter en dag i slalombackarna. Rummen var rymliga, rena och ordentligt uppvärmda (vilket är viktigt när man befinner sig högt upp i berget!). All personal vi mötte behandlade oss med ett leende på läpparna samt de verkade ha god lokalkännedom om allting vi ville göra utanför skidbackarna också! Jag kan starkt rekommendera Lion Alpin för alla som planerar en alpresa 2022-2023, speciellt för familjer eller grupper som söker bra service till rimliga priser.


Andra personer tittade också på