Lion Alpin

Alla recensioner

Lion Alpin

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Lion Alpin

Det krävs redan så mycket tanke och planering bakom en resa så man hade kanske önskat att nån del av resan kunde skötas på ett smidigt sätt. På marknaden finns det väldigt många resebolag att välja och vraka mellan, så valet är kanske inte alltid det enklaste. Om du drömmer om att åka på en skidresa till alpernas ska du inte glömma att kolla in bokningstjänsten Lion Alpin. 

Mer om Lion Alpin
Under 1982 grundades och lanserades verksamheten Lion Alpin som ett samarbete mellan företagen Lion Ferry och Skidexpressen. Efter några års tid som verksamma tog Lion Ferry över hela verksamheten och etablerade då själva varumärket Lion Alpin. Företaget lanserades och är än i dag verksamma i Skandinavien och de erbjuder sina kunder olika typer av alpresor till Alperna som ligger i Österrike och Italien. Förutom att Lion Alpin har ett brett utbud av vintersporter att välja mellan har de även som sagt en mängd olika boendealternativ. Sedan starten har Lion Alpin försökt att sträva efter att vara en så personlig resebyrå som möjligt, 

Vad erbjuder Lion Alpin sina kunder?
Skräddarsydda och unika skidresor för familjer, grupper och barn påstår Lion Alpin sig att erbjuda. Inne på företagets hemsida kan resenärerna välja under vilken säsong de skulle vilja åka på en resa till alperna samt att de kan välja varifrån de vill åka och hur många personer som ska ut och resa. Om du har kollat i ditt schema och ser att du inget ska göra den närmsta veckan går det att boka en ”sista minuten” resa inne på sajten. Lion Alpin har även skapat en egen blogg som kunderna kan finna inne på hemsidan och den innehåller information som till exempel erbjudanden, tips på olika resor och resmål samt andra saker man kan göra under en resa. Om du kollat igenom alla resor som Lion Alpin erbjuder men du tycker inte att du hittar något du fattar tycke för kan du ta hjälp av deras reserådgivare. Då kan du själv berätta vad du är ute efter och så kommer de att hjälpa dig hitta den absolut bästa skidresan för dig och dina behov. Om du undrar över något gällande din bokning eller resa kan du komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen genom att ringa dem på telefon eller skicka e-post till dem. 

Åsikter och omdömen om Lion Alpin?
Har du någon gång varit på en alpresa via Lion Alpin? Om du har det, tycker du att bokningen gick så smidigt som du hade önskat? Tycker du att det var väl spenderade pengar och vad hade du ändrat på om du kunnat? Dela dina tankar och åsikter i en recension här inne på ReviewsBird. Innan du lämnar våran sida ska du inte glömma att läsa igenom recensionerna som finns tillgängliga om andra företag inom semestrar & resor