hobo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

hobo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dickinson
Jag hade nyligen förmånen att bo på Hobo Hotel i Stockholm och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Hotellet är unikt designat med en modern touch, samtidigt som man har bevarat den...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk design | Välkomnande personal | Utmärkt mat & dryck

  Jag hade nyligen förmånen att bo på Hobo Hotel i Stockholm och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Hotellet är unikt designat med en modern touch, samtidigt som man har bevarat den ursprungliga känslan av byggnaden. Det ligger centralt beläget på Brungebergstorg, bara fem minuters promenad från T-Centralen. Personalen var mycket välkomnande och tillmötesgående under hela min vistelse. De gav mig utmärkta rekommendationer på platser att besöka i området och svarade alltid glatt på mina frågor. Mitt rum var både rymligt och rent, med alla nödvändiga bekvämligheter som behövdes för att göra min vistelse så bekväm som möjligt. Sängarna var extremt sköna vilket gjorde det lätt för mig att koppla av efter en dag full av utforskning av stadsdelen. Det finns även en restaurang/bar vid namn TAK som serverar fantastiska drinkar samt mat med rötter från Japan, Korea och Peru – ett verkligt gastronomiskt äventyr! Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Hobo Hotel till alla resenärer som söker ett modernt boutique-hotell med bra service mitt i hjärtat Stockholm!


Andra personer tittade också på