Hilton Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hilton

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Pasquale Hane DVM
Min vistelse på Hilton var en fantastisk upplevelse från början till slut. Incheckningsprocessen var mycket smidig och personalen välkomnade mig med vänliga leenden. Rummet hade en bekväm säng som ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Lyxigt boende i hjärtat av staden!

  Min vistelse på Hilton var en fantastisk upplevelse från början till slut. Incheckningsprocessen var mycket smidig och personalen välkomnade mig med vänliga leenden. Rummet hade en bekväm säng som gjorde att jag sov gott hela natten och ett elegant badrum med mjuka handdukar. Jag hade även förmånen att prova hotellets restaurang, där maten var utsökt och servicen lika utmärkt. Personalen vid restaurangen förklarade trevligt rätterna på menyn för mig och rekommenderade också den perfekta drycken till min måltid. Hotellet har också ett gym där jag fick träna under min vistelse. Det är välutrustat med apparater och fria vikter, samt omklädningsrum med dusch- och toalettutrustning. Den bästa delen av min vistelse på Hilton måste vara personalens höga standard när det gäller servicekvalitet. De behandlade mig alltid med respekt, hjälpte snabbt till om något behövdes, vilket bidrog till att göra min tid där ännu mer oförglömlig. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Hilton till alla som söker efter en lyxig boendeupplevelse. Från incheckning till utcheckning kände jag mig välkommen, säker och omhändertagen under hela tiden.


Andra personer tittade också på