Flygupplevelse Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Flygupplevelse

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Helena Beatty
Jag har precis upplevt något otroligt på Flygupplevelse. Som en kund som inte är så smart när det gäller flyg, var jag lite orolig inför mina första steg in i luften. Men personalen på Flygupplevel...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service hos Flygupplevelser

  Jag har precis upplevt något otroligt på Flygupplevelse. Som en kund som inte är så smart när det gäller flyg, var jag lite orolig inför mina första steg in i luften. Men personalen på Flygupplevelse gjorde detta till en fantastisk upplevelse! De var väldigt hjälpsamma och tålmodiga med mig under hela processen, vilket verkligen gjorde att jag kände mig trygg. Instruktören var särskilt trevlig och professionell genom hela lektionen. Det fanns också mycket att välja bland när det kom till aktiviteter - allt från teoretiska utbildningar till praktiska flyglessonor eller kanske ett helikopterbaserat äventyr. Sammanfattningsvis var min erfarenhet av Flygupplevelse över förväntan, tack vare den oklanderliga tjänsten från personalen och det brett sortimentet av spännande aktiviteter. Kan definitivt rekommendera detta företag!


Andra personer tittade också på