flyghjälp Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

flyghjälp

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kenna Nader
Jag hade nyligen en försening på mitt flyg och var i behov av professionell hjälp med att kontrollera om jag hade rätt till ersättning. Genom Flyghjälp hittade jag precis den hjälpen jag behövde. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Effektivt Service med Fantastisk Personal - Recension av Flyghjälp

  Jag hade nyligen en försening på mitt flyg och var i behov av professionell hjälp med att kontrollera om jag hade rätt till ersättning. Genom Flyghjälp hittade jag precis den hjälpen jag behövde. Webbplatsen var väldigt lättanvänd och det tog bara några få minuter att fylla i all min information. Efter att ha skickat in begäran fick jag snabbt feedback från deras jurister som kunde berätta för mig om jag hade möjlighet till kompensation eller inte. Jag uppskattade verkligen hur snabbt och smidigt processen gick, samt hur vänliga och professionella alla på Flyghjälp var. De gjorde vad de kunde för att göra situationen så enkel som möjligt för mig. Om du har hamnat i samma situation som mig rekommenderar jag starkt Flyghjälp för deras effektiva service och fantastiska personal!


Andra personer tittade också på