FlixTrain Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

FlixTrain

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Adolphus Rippin
Jag har nyligen rest med FlixTrain och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Resan var mycket bekväm, med gott om utrymme för benen i de rymliga sätena. Dessutom fanns det strömuttag och fri Wi-Fi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Tack, FlixBus: Bekvämt och prisvärt resande inom USA från $4,99

  Jag har nyligen rest med FlixTrain och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Resan var mycket bekväm, med gott om utrymme för benen i de rymliga sätena. Dessutom fanns det strömuttag och fri Wi-Fi ombord vilket gjorde resan ännu trevligare. Priset som jag betalade för biljetten var också fördelaktigt i jämförelse med andra transportsätt, vilket gör FlixTrain till ett smart val ekonomiskt sett. Ett annat positivt drag hos deras service är flexibiliteten att välja mellan olika tider på dygnet, vilket passar ens personliga behov och schema. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera FlixTrain för alla som letar efter en prisvärd och bekväm sätt att resa inom USA.


Andra personer tittade också på