Expedia Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Expedia

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Norbert Crona
Expedia är den ultimata platsen att boka din drömsemester på! Jag hade en fantastisk erfarenhet när jag använde deras tjänster för att planera min senaste resa. Att söka efter flyg, hotell och hy...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk reseplanering med Expedia

  Expedia är den ultimata platsen att boka din drömsemester på! Jag hade en fantastisk erfarenhet när jag använde deras tjänster för att planera min senaste resa. Att söka efter flyg, hotell och hyrbilar var otroligt enkelt tack vare Expedia's flexibla alternativ. Dessutom var kombinationspriserna mycket konkurrenskraftiga vilket gjorde det möjligt för mig att spara mer pengar samtidigt som jag bokade allt jag behövde i ett enda steg. Jag kände mig säker under hela processen eftersom webbplatsens gränssnitt var lättförståeligt och intuitivt att navigera genom. Förutom detta erbjöd de också 24/7 kundsupport så om jag någonsin skulle stöta på problem eller har frågor fanns det alltid hjälp till hands. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Expedia för alla dina resebehov. Det finns ingen annan resesida som kan matcha dess priserna, bekvämlighet eller tillförlitlighet.


Andra personer tittade också på