Elite Hotels Of Sweden Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Elite Hotels Of Sweden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Emmalee
Jag har precis haft en fantastisk upplevelse på Elite Hotels i Sverige. Deras högstandardhotell är verkligen vackra och centralt belägna i flera svenska städer, vilket gjorde min resa mycket bekväm...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Hotellupplevelser hos Elite Hotels of Sweden

  Jag har precis haft en fantastisk upplevelse på Elite Hotels i Sverige. Deras högstandardhotell är verkligen vackra och centralt belägna i flera svenska städer, vilket gjorde min resa mycket bekvämare. Personalen var både professionell och trevlig under hela min vistelse. Rummet var väldigt rent, lyxigt inrett och hade alla de nödvändiga bekvämligheterna som jag behövde för att göra min vistelse så bekväm som möjligt. En sak som särskilt imponerade mig var frukostbuffén, den erbjöd ett brett utbud av olika rätter och allt smakade fantastiskt! Jag skulle definitivt rekommendera Elite Hotels till någon som söker efter en högkvalitativ hotellopplevelse med bra läge och service!


Andra personer tittade också på