GetSmarter

Alla recensioner

Getsmarter

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Wehner
Jag har nyligen deltagit i en online-kurs med Getsmarter och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Kursen utformades av toppuniversitet runt om i världen, vilket verkligen visade sig...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  -En fantastisk inlärningsupplevelse -Interaktion med ligtänkande individer från hela världsnätet -Innovativ användning av teknologi för ökat fokus Getsmarter: Lyft din kunskapsnivå

  Jag har nyligen deltagit i en online-kurs med Getsmarter och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Kursen utformades av toppuniversitet runt om i världen, vilket verkligen visade sig genom kvaliteten på kursinnehållet. Ett annat stort plus var interaktionen med lärarna och andra deltagare i kursen. Diskussionsforumet skapade en miljö där vi kunde diskutera lektionerna och lära oss från varandra, även om vi inte träffades personligen. Getsmarer använde också teknik på ett mycket effektivt sätt för att förbättra vår inlärningsupplevelse. Uppgifterna var båda informativa och engagerande, precis vad man behöver när man studerar något nytt! Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Getsmarter till alla som vill ta sin utbildning till nästa nivå. Jag är mycket tacksam för denna möjlighet att lära mig från de bästa universiteten runtom i världen!


Andra personer tittade också på