Zwilling Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Zwilling

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jerrell
Jag köpte nyligen ett antal produkter från företaget Zwilling och jag kan inte vara mer nöjd med min upplevelse. Produkterna jag beställde var av högsta kvalitet och överträffade verkligen mina för...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service när man behöver högkvalitativa köksprodukter

  Jag köpte nyligen ett antal produkter från företaget Zwilling och jag kan inte vara mer nöjd med min upplevelse. Produkterna jag beställde var av högsta kvalitet och överträffade verkligen mina förväntningar. Jag blev imponerad av det stora utbudet på deras hemsida som inkluderar flera välkända märken såsom Zwilling, Henckels, Staub, Ballarini, Miyabi och Demeyere. Det var enkel process att navigera på deras hemsida och det fanns tillräckligt med information om produktens specifikationer för att hjälpa mig att fatta rätt beslut vid val av produkterna jag ville ha. Kundtjänsten var också väldigt vänliga och gav mig snabb respons via deras livechatt när jag hade några frågor om leveransdatumet. När produkterna kom fram hemma hos mig insåg jag hur välpackade de var för att säkerställa att alla artiklar skulle hålla sig i perfekt skick under transporten. Kvaliteten på material och utförande är verkligen exceptionella jämfört med andra produkter jag tidigare har köpt från andra företag. Slutligen vill jag säga tusen tack till Zwilling för den fantastiska kundupplevelsen!


Andra personer tittade också på