ZTE Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ZTE

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Koby
Jag har nyligen köpt ZTE:s Axon 40 Ultra och min erfarenhet av företaget har varit extremt positiv. Det är tydligt att de strävar efter att vara en global ledare inom telekommunikation, med fokus p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En imponerande telefon från ZTE

  Jag har nyligen köpt ZTE:s Axon 40 Ultra och min erfarenhet av företaget har varit extremt positiv. Det är tydligt att de strävar efter att vara en global ledare inom telekommunikation, med fokus på morgondagens teknologi redan idag. Deras fullskärms-UDC-smartphones som Axon 30 och Axon 40 Ultra marknadsförs verkligen för deras starka egenskaper. Min upplevelse av min nya telefon överträffade mina förväntningar - den är snabb, snygg och kameran tar bilder som ser fantastiska ut. ZTEs engagemang för att skapa framtidens teknologi syns inte bara i produkterna utan även i deras kundservice. När jag hade frågor om hur man skulle använda vissa funktioner så var det enkelt att hitta hjälp på deras hemsida eller genom supporten. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera ZTE till alla som söker högpresterande och modern teknik. Med sin vision om att skapa morgondagens teknologi, idag lyckades de leverera en otrolig produktupplevelse till mig!


Andra personer tittade också på