Zandvoort Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Zandvoort

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Robyn Jones III
Zandvoort är en fantastisk inredningsbutik som jag nyligen besökte. Butiken hade ett omfattande utbud av varumärken och produkter som matchade min personliga stil perfekt. Det fanns en perfekt bala...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Inspireras av klassiska & moderna detaljer hos Zandvoort

  Zandvoort är en fantastisk inredningsbutik som jag nyligen besökte. Butiken hade ett omfattande utbud av varumärken och produkter som matchade min personliga stil perfekt. Det fanns en perfekt balans mellan klassiska och moderna inredningsdetaljer. Personalen på Zandvoort var mycket hjälpsam och kunnig, vilket gjorde hela köpupplevelsen betydligt bättre. De gav mig värdefull rådgivning om hur jag skulle kombinera olika element för att skapa den önskade stilen i mitt hem. Jag uppskattade också det prisvärda priset på flera produkter hos Zandvoort, särskilt eftersom de erbjuder hög kvalitet till dessa priser. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mitt besök på Zandvoort och rekommenderar verkligen butiken till alla som letar efter nya inredningsprodukter.


Andra personer tittade också på